Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Για ποιους είναι τα τα 30 Audi A8 οέοοοο; Δείτε όλο το χρονικό και πόσο κοστίζουν αυτά τα "κουβαδάκια"... Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μαλάκα Έλληνα, πλήρωνε τα γαμησιάτικα και τις κονόμες των "σωτηράκηδων"...Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μαλάκα Έλληνα, πλήρωνε τα γαμησιάτικα και τις κονόμες των "σωτηράκηδων"...

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μαλάκα Έλληνα, πλήρωνε τα γαμησιάτικα και τις κονόμες των "σωτηράκηδων"...

Πεθαίνει λαός χωρίς θέρμανση, κλείνουν νοσοκομεία & σχολεία, χαράτσια, πείνα, δυστυχία και... τα ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του κερατά, με τις αρπαχτές από siemens κι όχι μόνον, θα δαπανήσουν κοντά στα 4.5 εκατ. ευρώ για τριάντα υπερπολυτελή αυτοκίνητα για τους κώλους των Πρωθυπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Φυσικά με διαφάνεια, χωρίς μίζες και προμήθειες... το εγγυάται η αδέκαστη δικαιοσύνη, υπερασπιστής του Πάχτα και των μνημονίων!

Κι όταν έρθει η ώρα να κατασχέσετε τη σύνταξη, το μισθό, το σπίτι... να απαιτήσετε τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, όποιον πάρει ο Χάρος!
Πως το είπε η κυρία Βούλτεψη; "Με τις καραμπίνες"!


  Την ώρα που η δυστυχία στην Ελλάδα έχει κατακλήσει το σύνολο των οικογενειών, με 35%+ ανέργους, αυτοκτονίες κάθε μέρα και νοσοκομεία άδεια από τα βασικά, οι εθνοπατέρες μας αποφάσισαν να δαπανήσουν κοντά στα 4.5 εκατ. ευρώ για τριάντα υπερπολυτελή αυτοκίνητα για τους κώλους των Πρωθυπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει ενδιαφέρον να δείτε πιο κάτω όλο το χρονικό του νέου "φιάσκου" της Κυβέρνησης...

30 Audi Α8 για την Προεδρία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο λιμάνι της Πάτρας! Αυτό τουλάχιστον έλεγαν τα συνοδευτικά χαρτιά των ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων...

Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του και φυτοζωεί και η χώρα μας φαίνεται πως έχει αγοράσει 30 τέτοια αυτοκίνητα και μάλιστα σε ζελατίνα!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το θέμα έχει ήδη συζητηθεί στο λιμάνι της Πάτρας και έχει προκληθεί σάλος. Προφανώς με αυτά τα γερμανικά αυτοκίνητα θα μεταφέρονται οι Πρωθυπουργοί των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για όσο χρονικό διάστημα η χώρα μας θα έχει την Προεδρία.

Πόσο κάνουν όμως αυτά τα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά;


Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ιστοσελίδα της Audi στην Ελλάδα, το A8 ξεκινάει από 120.450 ευρώ "γυμνό" όπως λένε στη γλώσσα τους οι έμποροι για να κοστίσει έως 212.189 ευρώ με φουλ πακέτο άνεσης και επιδόσεων.


Ας μην φανούμε όμως υπερβολικοί και ας πούμε πως οι Πρωθυπουργοί θέλουν ένα πιο "βατό" τετράτροχο για να κινούνται. Υπολογίζουμε λοιπόν ότι θα κοστίσουν περίπου 150.000 ευρώ το...κομμάτι.

Πάμε να κάνουμε πρόχειρους υπολογισμούς;

4.500.000 εκατ. ευρώ θα κοστίσουν στον ελληνικό λαό τα 30 Audi A8 που θα μεταφέρουν τους Πρωθυπουργούς των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τσάμπα πράγμα δηλαδή.
Δείτε λοιπόν πιο κάτω, ποιοι καλούνται να πληρώσουν τα Α8 για τους κώλους των Πρωθυπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


 
PRESS-GR"Sibilla
Γράφει ο Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου