Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Επιτέλους κάτι κινείται
Ομάδα περίπου 15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους  μπούκαραν στην εισπρακτική (ότι πιο μισητό, αυτήν την εποχή, για τους πολίτες) και άρχισαν να σπάνε κομπιούτερς και έπιπλα. Δεν πείραξαν τους υπαλλήλους, που τρομοκρατημένοι έσπευσαν να κρυφτούν σ’ ένα δωμάτιο και έφυγαν πετώντας φεϊγ βολάν κατά της δράσης των εισπρακτικών εταιρειών.

Το δικηγορικό γραφείο, που στην ουσία ήταν εισπρακτική εταιρεία ανήκει στους γιούς του πρώην προέδρου της Βουλής, Σιούφα.

Να θυμίσουμε το σκάνδαλο με την κόρη του, που την είχε βάλει να ζωγραφίσει τους τοίχους της Βουλής.

Τα άλλα «βλαστάρια» του, έβγαζαν το ψωμί τους, πίνοντας το αίμα του κοσμάκη.

 
Εμείς τον είχαμε κράξει όπως μπορείτε να δείτε  εδώ Συνεχίζουν το θεάρεστο έργο οι υιοί Σιουφα  και εδώ Ξέρεται ποιος είναι ένας από τους αρχιεισπράκτορες; ο…. ΣΙΟΥΦΑΣ Τώρα έρχετε το ρεπορτάζ να δείξει πόσο μάγκες είναι τα τρωκτικά και οι παλιοαλήτες υποτακτικοί του. 

Νομική βιομηχανία με 500 άτομα προσωπικό και σε κτίριο 8.000 τ.μ. στον Ταύρο, δημιούργησε η οικογένεια Σιούφα κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Κι αυτό πιέζοντας με κάθε «νόμιμο» τρόπο τους ταλαίπωρους δανειολήπτες να αποπληρώσουν τα χρέη τους στις τράπεζες. Η βιομηχανία σήμερα διεκπεραιώνει όλη τη «βρόμικη» δουλειά των τραπεζών και των διαφόρων οργανισμών, δημόσιων και ιδιωτικών. Δηλαδή εισπράττουν κάποιο μέρος από τα χρωστούμενα με πιέσεις και κατόπιν με διαταγές πληρωμής, υποθηκεύσεις και πλειστηριασμούς...ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου