Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με την μίζα στο χέρι
Συνελήφθη από το τμήμα Εκβιαστών ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού  με …Tομπουλογλου - μίζα  στο ..χέρι.  
Οι αρχές βρήκαν προσημειωμένο ποσό από το οποίο απαιτούσε για να συνεχίσει σύμβαση που είχε υπογράψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, απαίτησε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της.
Το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από την ΕΛ.ΑΣΠρόκειται για τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας  και επιλογή του Μπουμπουκιού Γεωργιάδη .. Χάρη Τομπούλογλου.

Η φιλία κρατά χρόνια . Ήταν και στην παρέα του ζεύγους Γεωργιάδη - Μανωλίδου, στο ζαχαροπλαστείο "Τίλας" που το μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης έφαγε τα… γιαούρτια .


Δείτε δω το βίντεο Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη

O Τομπούλογλου είναι και παλιός γνώριμος της Ζούγκλας, καθώς στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχαν παρουσιαστεί καταγγελίες-φωτιά για σοβαρή υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του από τη ΝΔ το 2000. Ο Μάκης μαρτύρησε πανελληνίως ότι  ητο …ολίγον γκέϊ, προ των εκλογών του 2000.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω   

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο τύπος είναι κλασικό παράδειγμα κρατικοδίαιτου τρωκτικού. Ένας δεξιόπασόκος  τεμπελχανάς που σιτιζόταν μια ζωή από το δημόσιο μέσω δοτών καρεκλών . 

 

 

 

 

 

Από τον Χάρη Τομπούλογλου, Καλό... Πάσχα! Και καλή ανάσταση, και καλή... αποφυλάκιση.

 

The Bloopers Team (web radio)
Ο Χάρης Τομπούλογλου εκλεγμένος Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων!!!
Published On 13 Σεπτεμβρίου 2012 » By Fx-news.gr team » Αυτοδιοικητικά Νέα
20120913-172911.jpg
Μεγάλη προσωπική επιτυχία για τον Χάρη Τομπούλογλου αλλά και για την Πόλη της
Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…
Ο κ. Τομπούλογλου με 9 ψήφους Υπέρ και από τα 9 μέλη του Δ.Σ. του μεγάλου Νοσοκομείου παίδων ¨Αγλαΐα Κυριακού¨, θα είναι Πρόεδρος του!
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος με την παράταξη «Καλημέρα όμορφη πόλη», όχι μόνο εξελέγη παμψηφεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με την ομόφωνα θετική ψήφο και των εκπροσώπων των εργαζομένων!
Ο κ. Τομπούλογλου, μετά από πρόταση της Διεύθυνσης του Εθνικού Συμβουλίου Κληροδοτημάτων και με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ορίστηκε ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τη διαθήκη της Αγλαΐας Κυριακού.
Ο κ.Τομπούλογλου δεν θα εισπράττει μισθό κατόπιν επιθυμίας του.
Του Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου