Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Πούλησε 28 ακίνητα το δημόσιο για 281 εκατ. ευρώ και θα τα νοικιάσει για 20 χρόνια με 600.000 ευρώ!

Κι η δικαιοσύνη; Στην υπηρεσία των γερμανοτσολιάδων για λίγα αναδρομικά...

Με περιέργεια αναμένουμε τι κατάληξη θα έχει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος των υπευθύνων του Ταμείου ξεπουλήματος περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) πέντε καθηγήτριες Πανεπιστημίου, μέλη της «Ανοικτής Πόλης». (Ελένη Πορτάλιου, Λήδα Καζαντζάκη, Τόνια Κατερίνη, Κωνσταντίνα Βαϊου και Μαρία Καραμεσίνη).
Σύμφωνα με την μηνυτήριο αναφορά χαρακτηρίζουν, παράνομο, αντισυνταγματικό και επιβλαβή για την εθνική οικονομία το γεγονός ότι το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε σε εταιρείες (Εθνική Πανγαία και Eurobank) 28 δημόσια ιδιόχρηστα κτίρια τα οποία θα αποδώσουν στο δημόσιο ταμείο 261.310.000 ευρώ, Με την ίδια σύμβαση όμως στην συνέχεια το δημόσιο θα τα νοικιάσει για 20 χρόνια καταβάλλοντας 600.000.000 ευρώ.
Όπως επισημαίνουν στο εξώδικο του, οι πέντε καθηγήτριες αυτό ξεπερνάει ακόμα και τον χαρακτηρισμό του σκανδάλου.
Το τι μίζες θα έπεσαν και σ’ αυτή την περίπτωση …
Να σημειώσουμε επίσης ότι... μέσα στις επόμενες μέρες ετοιμάζονται να χαρίσουν στους κεφαλαιοκράτες τον ΑΔΜΗΕ, τα δίκτυα της ΔΕΗ, που είναι πραγματικό χρυσοχοείο και οι εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ σφάζονται μεταξύ τους για το ποιος άρπαξε τα περισσότερα. (Θα κάνουμε μια ανάρτηση για τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Realnws  της ΓΕΝΟΠ Ρίζο Ρίζου)
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, μέσω "Το Γρέκι"Sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου