Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Οι μεγάλες ανοησίες και οι σκληρές προκλήσεις απαιτούν μια σκληρή απάντηση:-Προ ημερών ο αριστερός "χωρίς αριστερισμούς" (κατά δήλωσή του), ξύλινος και άνευ ουσίας ή σημασίας συστημικός Παπαδημούλης.

-Πρόσφατα επίσκεψη Τσίπρα στον (κατά Τσίπρα) πρόεδρο της δημοκρατίας, έναν πρόεδρο τον οποίο δεν κατάγγειλε ποτέ για τις ευθύνες του με την μη-αναπομπή αντισυνταγματικών νόμων, την μη-αμφισβήτηση σφετερισμού εξουσίας όπως οι υπογραφές ΥΠΟΙΚ σε δανειακές συμβάσεις, και την εγκληματική αμέλειάα του σε βαθμό συνέργειας για την μη χρήση του ύστατου όπλου, δηλαδή την υποβολή παραίτησης.

-Χθες ο σαλιάρης γλειψιματολόγος των -πάντα- εξαίρετων δημοσιογράφων που τον φιλοξενούν - διότι έτσι αρέσκεται να τους αποκαλεί, προκαλώντας τον εμετό σύσσωμου του κοινού.

-Σήμερα το πρωί, Γ. Σταθάκης:
"μόνο το 3% περίπου του χρέους είναι απεχθές" (απεφάνθη χωρίς ΕΛΕ και χωρίς πρόσβαση στο ΓΛΚ ή την ΤτΕ)

-Η μόνη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ -των πρασινοφελλών όπως αυτός τείνει να μετεξελιχθεί- έθεσε θέμα δημοκρατίας, ήταν όταν του αφαίρεσαν το μικρόφωνο της ΕΡΤ, ενώ δεν μιλά ποτέ με την δικαιολογημένη οξύτητα ή την κατά περίπτωση δέουσα ειρωνεία στις επικοινωνιακές προκλήσεις.

-Εκείνος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μίλησε ποτέ για τιμωρία όσων παραβίασαν το σύνταγμα και βίασαν την λιγοστή δημοκρατία, εκείνος που δεν αμφισβητεί την παραβίαση θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων με την ασυλία των πολιτικών, βγάζει και ανακοινώσεις για τους άλλους...

Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για δημοκρατία, διότι δεν πιστεύει σ' αυτήν.

-Αυτό το οποίο πιστεύει είναι η προσοδοφόρα διαχείριση του χρέους με την ανέλιξη σε πολιτικά αξιώματα. Πιστεύει στην διαιώνιση της ύπαρξης ενός τμήματος του πολιτικού προσωπικού, το οποίο ασφαλώς δεν έκλεψε ούτε δωροδοκήθηκε, όμως από πλευράς ειλικρίνειας, ευθύτητας, συνέπειας απέναντι στους πολίτες, ιδιοτελειών πολιτικού καριερισμού και δημοκρατικών πεποιθήσεων, είναι βαθιά διεφθαρμένο.

Το σύστημα ψήνει για να σας ξεφουρνίσει έναν Τσιπρανδρέου νοστιμότατο, που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας. Εναν πολιτικό άπειρο, εκβιάσιμο και τηλεκατευθυνόμενο από τους ενσωματωμένους πλέον πρασινοφελλούς του κόμματος, που στο πρώτο αριστερό "κιχ" θα ανατραπεί εκ των έσω, πολύ ταχύτερα από τον ΓΑΠ.
Αυτόν θα ξεφουρνίσουν, και θα είναι τραγανός και νόστιμος, να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Ευτυχώς στις μεγάλες στιγμές του λαού μας πχ 21 και 40, δεν είχαμε μετριοπαθείς και καθωσπρεπιστές τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι απελευθερωθήκαμε από τον εκάστοτε κατακτητή, και τους Σαμαρομπέννυδες συμμάχους του.
The Bloopers Team (web radio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου