Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Και Κερατάς… και δαρμένος!20140125-123521.jpg
Πρώτος –λέει- ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
Και τώρα τι; αναρωτιέται ο διαχρονικά πικραμένος και ιδεολογικά καταπιεσμένος Δεξιός;

Η κατάσταση για τη ΝΔ είναι εξαιρετικά δύσκολη και ο χρόνος έληξε. Μιλώντας για το ΝΔκρατικό κοινό αίσθημα, ήταν κορυφαίο λάθος η αποκλειστική συστράτευση με το ΠΑΣΟΚ μετά την φυγή Κουβέλη. Αυτό ήταν το δεύτερο ιστορικό λάθος του Σαμαρά μετά την «στρατηγική αναστροφή» που έκανε το Νοέμβριο του 2011… με τη στήριξη Παπαδήμου
.
Βλέποντας τα πράγματα εκεί έξω, οι ΝΔκράτες σε μεγάλα νούμερα και για διάφορους λόγους το Μάιο θα ψηφίσουν “άκρα”… Αυτό
μπορεί να αναστραφεί πολύ, μα πολύ δύσκολα. Ίσως μόνο με ένα τρόπο: με την ευθεία ρήξη Σαμαρά με το σημερινό “απόκομμα” του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή διάλυση αυτής της Κυβέρνησης με ΚΡΟΤΟ! Εξάλλου για πόσο θεωρούν ότι η Βουλή θα μπορεί να λειτουργεί με 294 βουλευτές και δεν θα εγερθούν κρίσιμα προβλήματα βιωσιμότητας της; Με άλλα λόγια ο Α. Σαμαράς έχει μόνο μια μόνο λύση… Να το «πάρει ανάποδα». Ρήξη ΤΩΡΑ με το ΠΑΣΟΚ για ένα θέμα ορόσημο για τη ΔΕΞΙΑ. Θα πρότεινα το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια ή ακόμη καλύτερα απόσυρση του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου».
Ο σοφός λαός λέει τη φράση: “Και Κερατάς και Δαρμένος!” . Έχω την αίσθηση ότι ο ΝΔκράτης νιώθει εδώ και χρόνια ΚΕΡΑΤΑΣ, αλλά πλέον δείχνει ότι δεν θα κάτσει να γίνει και ΔΑΡΜΕΝΟΣ… Δεν μπορεί οι πρώην Πασόκοι ψηφοφόροι που επί 30 χρόνια ήταν «κουμανταδόροι» στις γειτονιές, στις κρατικές υπηρεσίες, στους «αγώνες», φτιάχτηκαν ποικιλοτρόπως, με τις μισθουλάρες τους και τις «συνταξάρες» τους πλέον από ΔΕΚΟ κτλ, να κουνούν σήμερα από την πρώτη σειρά καθισμάτων του ΣΥΡΙΖΑ το δάκτυλο στα αιώνια θύματα… τα οποία εγκλωβίστηκαν στον θανατηφόρο Ταγκό Σαμαρά-Βενιζέλου… και ξαφνικά απολογείται ο Δεξιός στον Παλαιοπασόκο και πλέον Νεοσυριζαίο για τα κακά της Μεταπολίτευσης. Έλεος!
Ο ψηφοφόρος θα ψηφίσει όχι μόνο με το μυαλό του αλλά και με τη καρδιά του. Το ξεχνάνε αυτό και θα κοστίσει ένα ολόκληρο κόμμα-κάποτε μαγαζί γωνία! Διότι κύριοι, ο Δεξιός δύσκολα θα ψηφίσει αυτόν που παρουσιάζεται ως ο μονάκριβος σύμμαχος του Βενιζέλου. Ας το καταλάβουν. Όσο Πασόκοι δεν πάνε εισαγγελέα, όσο σκάνδαλα καλύπτονται, όσο οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και σήμερα Συριζαίοι κουνάνε το «δάκτυλο της επανάστασης» στους Δεξιούς, όσο δάνεια κομμάτων κουκουλώνονται (ΑΤΕ), όσο Ξηροί παίρνουν άδειες, όσο τα Ζάππεια αποκαθηλώνονται από τους ίδιους τους συντάκτες τους, όσο οι δεσμεύσεις Σαμαρά για θεσμικές αλλαγές θάβονται (βλέπε π.χ. μη υπουργοποίηση βουλευτών), όσο η οικογενειοκρατία καλύπτει τα πάντα στο κόμμα….
‘Οσο γίνονται αυτά κι άλλα τόσα, ΤΟΤΕ χαιρέτα τον Δεξιό ψηφοφόρο που ήδη κουνά το ψηφοδέλτιο σα μαντήλι Καλαματιανό!T.G. olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου