Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

H Νίκη Τζαβέλλα της ΝΔ (βεβαίως βεβαίως) ψήφισε υπέρ στο να διδάσκονται την ομοφυλοφιλία στο σχολείο τα παιδάκια.

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ (βεβαίως βεβαίως) Νίκη Τζαβέλλα ψήφισε υπέρ στο να διδάσκονται την ομοφυλοφιλία στο σχολείο τα παιδάκια.


 


Υπεγράφη στις 4 Φεβρουαρίου ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί των διαφόρων ομοφυλοφιλικών τάσεων. Συγκεκριμένα το ψήφισμα περιλαμβάνει τον «σεβασμό στο gay parade» και την «δημιουργία ειδικών προγραμμάτων για την νεολαία και την εκπαίδευση», δηλαδή την προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Το όλο ψήφισμα προετοιμάσθηκε από την Αυστριακή ευρωβουλευτή της Ομάδας των Πρασίνων Ούλρικε Λούνατσεκ, με την υποστήριξη του ισχυρότατου στις Βρυξέλλες λόμπι των ομοφυλοφίλων.

Το αξιοσημείωτο και ενδιαφέρον της όλης υποθέσεως είναι η στάση που κράτησαν οι ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές και κυρίως η πτέρυγα που αφορά τους «πατριώτες» της ΝΔ. Η Ελλάδα έχει 22 ευρωβουλευτές, εκ των οποίων 8 ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, 7 στην ΝΔ, 2 στο ΚΚΕ, 1 στο ΣΥΡΙΖΑ, 1 στους Οικολόγους Πράσινους, ένας είναι ανεξάρτητος προερχόμενος από την ΝΔ και 2 στον ΛΑ.Ο.Σ. Ουδείς εκ των ευρωβουλευτών της χώρας καταψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα, δημιουργώντας μία θλιβερή εικόνα για την εκπροσώπηση της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου