Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Η Ναζίστρια νομίζει ότι έχει να κάνει με τον… Σαμαρά.
Απειλές εναντίον της Ρωσίας εκτόξευσε η κυριολεκτικά ξεβράκωτη οπως βλέπετε στην φώτο  καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ η οποία κατηγόρησε τη Ρωσία ότι καταφεύγει στο «νόμο της ζούγκλας» όσον αφορά στην κρίση στην Κριμαία γι αυτό και οι οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις στη Ρωσία θα είναι
τεράστιες εκτός και αν αλλάξει τακτική! Ξεχνά όμως ότι τον νόμο της ζούγκλας τον εφάρμοσε πρώτη η Γερμανία στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας που έσπευσε να αγκαλιάσει τις ομοϊδεάτες  Σλοβενία και Κροατία. Τότε δεν υπήρχε ….εδαφική ..ακεραιότητα.  . .

Σε ομιλία της στη Μπούντεσταγκ, η Γερμανίδα καγκελάριος προειδοποίησε ότι η ΕΕ θα προχωρήσει με τις προγραμματισμένες κυρώσεις στη Ρωσία, εκτός εάν η Μόσχα αλλάξει πορεία. Δηλαδη θεωρεί ότι αυτή είναι η Ε.Ε και ότι τους πει θα κάνουν. Δεν πέφτει βέβαια και πολύ έξω αλλά ξεχνά το… Σταλινγκραντ.

H A.Mέρκελ προσπάθησε να υιοθετήσει σκληρή γλώσσα απέναντι στη Ρωσία:
Η Μόσχα ενήργησε παράνομα, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του δέκατου ένατου και εικοστού αιώνα, είπε ακόμη, προσπαθώντας να στείλει κάποιο είδους μηνύματος «Κάτω τα χέρια από την Κριμαία» στον Πούτιν.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε πως «παραβιάζεται η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας», διευκρινίζοντας ωστόσο πως η στρατιωτική δράση δεν αποτελεί επιλογή στην ουκρανική κρίση.

Όπως τόνισε, «στόχος είναι μια πολιτική, διπλωματική λύση στην ουκρανική κρίση», ενώ υπογράμμισε ότι οι στενότεροι δεσμοί της ΕΕ με την ναζιστική πλέον Ουκρανία, δεν έχουν στόχο να πλήξουν την Ρωσία, η οποία, σύμφωνα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, κινδυνεύουν να ζημιώσει τον εαυτό της εάν δεν σταματήσει την τακτική που ακολουθεί αναφορικά με την Ουκρανία.

Η Ρωσία κυρία χαζοχαρούμενη  δεν είναι Ελλαδιστάν που διάβρωσες όλο το πολιτικό σύστημα με τις μίζες σου, και που σε τελική ανάλυση εμείς τις πληρώνουμε. Απειλές χωρίς διάθεση ανάληψης στρατιωτικής δράσης είναι "κούφιες" απειλές από στρατιωτικό νάνο, και εσύ είσαι νάνος στρατιωτικά. Μόνο να λαδώνεις και να εξαγοράζεις συνειδήσεις ξέρεις.  ..
 
 

Απο ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου