Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Να βγουν από το υπουργείο άμεσα να απαντήσουν αν αυτό ισχύει ή όχι.

Με εντολή Μέρκελ έκοψε τις βίζες των Ρώσων για Ελλάδα ο Βενιζέλος .Θα κλάψουν οι μανούλες ..της… Όλγας.
Από το πρωί τουριστικοί και ταξιδιωτικοί πράκτορες καταγγέλλουν στο makeleio.gr, ότι με εντολή του  υπουργού Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλου, έχει απαγορευτεί για δέκα μέρες να βγάζουν βίζες σε Ρώσους τουρίστες και πολίτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. 
Φαίνετε ότι επειδή η έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών ΕΕ αποφάσισε να επιβάλει σε ρώσους και “ουκρανούς” αξιωματούχους (σσ. αξιωματούχους της Κριμαίας) μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής στην Κριμαία απαγόρευση εισόδου στην ευρωπαϊκή επικράτεια, και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, το χοντρογουρουνο για να δείξει πόσο υπάκουο σκυλάκι είναι το πήγε παραπέρα για όλους τους Ρώσους πολίτες.
Η ΕΕ όμως συμφώνησε να επιβάλει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων κατά 21 αξιωματούχων από τη Ρωσία και την Ουκρανία, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής στην Κριμαία. Τα άτομα που πλήττονται από τις κυρώσεις εκτιμάται ότι έχουν διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην απόφαση της Κριμαίας να προσχωρήσει στη Ρωσία.
 Αν αυτό έχει συμβεί τότε θα είναι καταστροφή για τον τουρισμό της χώρας μας. Την εντολή την έχει δώσει σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ο υπ. Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, λόγω του σκηνικού που έχει λάβει χώρα στην Κριμαία.
Να βγουν από το υπουργείο άμεσα να απαντήσουν αν αυτό ισχύει ή όχι. Τα αετόπουλα εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών τι κάνουν;


Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υπέγραψε το νόμο που αναγνωρίζει ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος την Κριμαία.Μεταδόθηκε πριν από λίγο από τα ρωσικά ΜΜΕ….
 «Σύμφωνα με την θέληση του λαού της Κριμαίας και βάσει του δημοψηφίσματος το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου του 2014 έδωσα εντολή για την αναγνώριση της Δημοκρατίας της Κριμαίας στην οποία η πόλη Σεβαστούπολη διατηρεί ένα ειδικό καθεστώς ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος», αναφέρεται στο διάταγμα του υπέγραψε ο Putin.
Το διάταγμα έχει άμεση ισχύ.ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου