Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Αστυνομικός-αχθοφόρος για τα ψώνια του... Αρούλη


Αστυνομικοί - «φιλιππινέζες» στην υπηρεσία πολιτικών
Αστυνομικός-αχθοφόρος για τα ψώνια του Αρη
Εκτός από σκιά του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο υπαστυνόμος που πληρώνεται από το ελληνικό κράτος για να τον προστατεύει έχει χρεωθεί και την «ειδική αποστολή», όπως μαρτυρεί ο φακός, να μεταφέρει ψώνια με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και τα χαρτιά υγείας του «γαλάζιου» πρώην υπουργού
Στην περίπτωση του βουλευτή και τομεάρχη Παιδείας της Ν.Δ. κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, το κράτημα της... ομπρέλας του κ. Αλέξη Τσίπρα από τον αστυνομικό του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα απλώς πταίσμα. Η εικόνα του αρμόδιου αστυνομικού για την ασφάλεια του «γαλάζιου» πολιτικού να κουβαλάει τα ψώνια του από το σούπερ μάρκετ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και δείχνει ότι οι αστυνομικοί που έχουν «χρεωθεί» σε πολιτικούς, αντί να έχουν ως κύριο καθήκον τη φύλαξή τους, φτάνουν πολλές φορές στο σημείο και τις περισσότερες χωρίς τη θέλησή τους να εκτελούν χρέη… φιλιππινέζας.
Ο υπαστυνόμος Β' Κ. Ρ. είναι εδώ και αρκετά χρόνια η σκιά του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή κ. Σπηλιωτόπουλου.
Είναι ο άνθρωπος που θεωρητικά είναι πανέτοιμος να επέμβει για να τον προστατεύσει αν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Γι’ αυτό άλλωστε έχει εκπαιδευτεί.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, όμως, αν και έχει στη διάθεσή του όχι έναν αλλά δύο αστυνομικούς, έχει διαφορετική άποψη για τον πραγματικό ρόλο των αστυνομικών, τους οποίους αντιλαμβάνεται περισσότερο ως… παιδιά για τα θελήματα.
Οι «ειδικές αποστολές» που τους αναθέτει περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα ψώνια από τον μανάβη της περιοχής και από το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ. Μέχρι και τις τσάντες με χαρτί υγείας φαίνεται να κουβαλάει στη φωτογραφία ο υπεύθυνος για τη φύλαξη του βουλευτή της Ν.Δ.
Ηταν μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε έξω από το γκαράζ της μεζονέτας στο Κολωνάκι, έχοντας μόλις σταθμεύσει το βουλευτικό Lexus έξω απ’ αυτό. Ο ψαρομάλλης αστυνομικός είχε φορτωθεί με γεμάτες από τα ψώνια σακούλες και ετοιμαζόταν να τις παραδώσει στην οικιακή βοηθό, την οποία έχει προσλάβει ο βουλευτής ως μόνιμη για τις δουλειές του σπιτιού. Αγνωστο παραμένει το γιατί ο πολιτικός δεν αναθέτει σε αυτή τη γυναίκα τα ψώνια της οικίας του, αλλά προτιμάει για τον συγκεκριμένο σκοπό να απασχολεί τον αστυνομικό του, ο οποίος κατά τα άλλα πληρώνεται από τον ελληνικό λαό για να τον προστατεύει.
...
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου