Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Πουστιά του "ΣΚ_Τ_, χωρίς άλφα δεν βρωμάνε".

Η γλώσσα εξελίσσεται καθώς ο λαός μας δανείζεται λέξεις και τις αφομοιώνει, πολλές φορές ακόμα και με απώλεια της εννοιολογικής τους ρίζας.
Θυμάμαι το παλιό εμετικό άρθρο ενός κτηνοβάτη φασίστα (αυτός με την "περιποίηση" στα πρόβατα) εμπεριέχον το ρητορικό ερώτημα "ποιος θα φορέσει το νυφικό, ο Μήτσος ή ο Μπάμπης".
Ομολογώ πως τον μίστερ σοβαρή χρυσή αυγή σκέφτηκα κι εγώ, καθώς ο "κωλόπαιδα" δεν είχε ακόμα εκδηλωθεί. Από την άλλη βέβαια, ούτε ο Μπάμπης είχε ομολογήσει ανοικτά τις προτιμήσεις του αν και αυτές είναι γνωστές ακόμα και στους εκτός ΣΚΑΪ δημοσιογράφους. Σε τελευταία ανάλυση πάντως, ουδόλως με ενδιαφέρει τι σεξουαλική προτίμηση έχει ο καθένας. Ετσι, εκείνη την ώρα που ο φαύλος ρωτούσε, το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ σαν απάντηση, είναι "ο Πούστης® ο Σαμαράς".
Διότι ναι μεν ο σεξουαλικός αυτοπροσδιορισμός είναι ατομικό δικαίωμα και δεν μας αφορά ούτε στο ελάχιστο, όμως η Πολιτική Πουστιά είναι παραδοσιακά η νεοδημοκρατική μέθοδος του πολιτεύεσθαι. Και από τριετίας επίσης, του Βαγγέλα του Τούρκογλου, και του Δημόσιου στον ALPHA Παπαγάλου του.
Πουστιά του "ΣΚ_Τ_, χωρίς άλφα δεν βρωμάνε".
Ετσι Δήμο;
ΣΚΑΤΑ. Στα μούτρα σου. Δρομοκαϊτειο.

./snb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου