Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Μήνυμα Κρητικών στο Γ. Παπανδρέου

"Πρόεδρε βγες μπροστά, πάρε το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα"... 

 Τελικη διπιστωση 

Από καραγκιόζηδες δεν έχει έλλειψη η Κρήτη

papandreou9__main
Μήνυμα Κρητικών στο Γ. Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)...
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου τα Ανώγεια με την παρουσία του στο χωριό να προκαλεί ...
ενθουσιώδεις αντιδράσεις.
"Πρόεδρε βγες μπροστά, πάρε το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα, εμείς είμαστε εδώ" του έλεγαν ενώ δεν παρέλειπαν να του σφίξουν το χέρι και να του χτυπήσουν φιλικά την πλάτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στ΄Ανώγεια καλεσμένος της οικογένειας Σκουλά με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάννη Σκουλά της ενώ συνοδεύεται από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τους πρώην βουλευτές Γιάννη Σκουλά και Μανόλη Στρατάκη, τον Αντώνη Βγόντζα και τη Χαρά Αθανασάκη.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Π. Ψωμιάδης. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους των Ανωγείων για την αποθεωτική υποδοχή που μου επιφύλαξαν και ιδιαίτερα στην οικογένεια των Σκουλάδων για την εκδήλωση προς τιμή του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης παπά Γιάννη Σκούλα»,δήλωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης που μάλιστα απηύθηνε και ομιλία, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αεράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντής και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.
anogeia1__main anogeia2__main anogeia3__main gap papandr__main papandreou__main papandreou3__main papandreou4__main papandreou6__main papandreou7__main papandreou8__main
Πηγή cretalive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου