Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

 

Πάμε για εκλογές και δίνουμε ως Αριστερά μάχη για τη ζωή του λαού μας και όσοι από μας δεν πέσαμε από πλούσια αρχίδια ή δεν χωθήκαμε στα κόλπα, για τη ζωή μας.
Αν παρ' ελπίδα δεν καταφέρουμε να τους ανατρέψουμε, δεν θα ακολουθήσουν αγώνες ταξικοί. Παραίτηση και μοιρολατρία θα ακολουθήσει και "ο σώζων εαυτόν σωθήτω".
Όσοι μποϊκοτάρουν αυτή την καθοριστική μάχη που δίνουμε είναι από υπόλογοι έως ύποπτοι. Αν δεν είναι τίποτα απ' αυτά τα δυο, είναι απλώς ηλίθιοι και καλό θα ήταν αντί να παριστάνουν τα στελέχη να πάνε να κάνουν αλλού την πλακίτσα τους.
Ας σκεφτεί ο καθένας και η καθεμιά από μας τι εξυπηρετούν αυτόν τον καιρό συνεργασίες με μνημονιακά καθάρματα. Σε τι αποβλέπουν δηλώσεις καθηγητάδων που ακυρώνουν δικαιώματα μειονοτήτων στο όνομα τάχα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων άλλων μειονοτήτων που τυχαίνει να έχουν πίσω τους ισχυρό κράτος να τις στηρίζει. Πώς, σε άλλον αριστερό πολιτικό φορέα, εξυπηρετείται η υπόθεση της Αριστεράς, όταν γίνονται δηλώσεις για ζητήματα όπως, π.χ., αυτό της Συρίας, με θέσεις που ουδέποτε συζητήθηκαν σε όργανα αυτού του φορέα.
Ας κοπεί η πλακίτσα. Όποιος νομίζει πως η αγωνία μας να δώσουμε την εκλογική μάχη χωρίς εσωτερικές κόντρες του επιτρέπει να κάνει παιχνιδάκια, να ξέρει πως όλα τα θυμόμαστε. Και με κάθε προβοκάτορα -συνειδητό ή ηλίθιο- θα τα πούμε μετά τις εκλογές.
Προσωπικά τελειώνω με την κριτική στην ανοησία στους κόλπους μας. Όλα τα πυρά στον αντίπαλο! Μέχρι τις 25 Μαΐου.Γιώργος Αλεξάτος
 https://www.facebook.com/profile.php?id=100001355495997&hc_location=timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου