Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Το ..τζάκι ήταν… φουφού, και... ναυάγησε ο… κρητικός γάμος.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του Γιώργου Παπανδρέου, και η Πωλίνα Πατραμάνη δεν παντρεύονται τελικά. Ο γάμος δεν αναβλήθηκε αλλά ακυρώθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «Σχόλασε ο γάμος! – Δεν τα βρήκαν στα έξοδα του γάμου οι συμπέθεροι ή ασυμφωνία χαρακτήρων;».
«...οι μαρτυριάρες γλώσσες της περιοχής (...) μιλούν για ακύρωση και όχι για αναβολή του μυστηρίου, μαρτυρώντας ταυτόχρονα πως οι λόγοι που οδήγησαν προς την κατεύθυνση αυτή δεν αφορούσαν στην επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσει το γάμο του μακριά από τα φλας των παπαράτσι, αλλά σε λόγους που άπτονται οικονομικών κυρίως ζητημάτων. Οι φήμες, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, ταξιδεύουν σχεδόν ψιθυριστά από καφενείο σε καφενείο κι από σπίτι σε σπίτι».
Ποιες είναι αυτές οι φήμες; Πρόσωπο από το περιβάλλον της νύφης, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, φέρεται να λέει ότι:
«Ο γάμος του Ανδρέα και της Πωλίνας δεν αναβλήθηκε, ακυρώθηκε. Και η αιτία έχει να κάνει καθαρά με οικονομικούς λόγους. Λίγες ημέρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα και την Πωλίνα για το ποιος θα πληρώσει τα έξοδα της δεξίωσης, καθώς και εκείνα της διαμονής κάποιων εκ των καλεσμένων. Όπως ακούστηκε, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν διέθετε τα χρήματα που απαιτούνται για τον γάμο του γιου του, αφήνοντας με τη στάση του μοναδικούς υπεύθυνους για την πληρωμή τους γονείς της νύφης -όπως άλλωστε επιβάλλει και το κρητικό έθιμο-, γεγονός που εξόργισε την Πωλίνα και οδήγησε στην ακύρωση του μυστηρίου».
Μία άλλη, δεύτερη εκδοχή σχετικά με την ακύρωση του γάμου είναι ότι το ζευγάρι έκρινε ότι δεν γνωρίζονται καιρό για να προχωρήσουν σε ένα τόσο σημαντικό βήμα, οπότε έκριναν καλό να τον ακυρώσουν τον γάμο!
 
 
ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου