Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

…………οι εδώ πουσταράδες Αλέξης ή Κούλης…….....ΘΑ υπάρξει και για την αποικία Ελλάδα, όταν το αποφασίσει το 4ο Ράιχ... Να μικρύνουν οι δόσεις και τοκοχρεωλύσια, δηλαδή να πληρώνει ο ελληνικός λαός για 150-200 χρόνια και οι εδώ πουσταράδες (Αλέξης ή Κούλης, γιατί αυτό αποφασίζεται από το διευθυντήριο) να μιλήσουν για "ελάφρυνση"...
Ο Αλέξης μπροστά στις εκλογές, ή ο Κούλης ως επιτυχία αφού θα μας τον εγκαταστήσει
 ο Αλέξης... σε διατεταγμένη υπηρεσία.

 

 Το διευθυντήριο με τον Σόιμπλε απάντησε αρχίδια καλαβρέζικα...

Κούρεμα χρέους ζητάει η Ιταλία...
Μετά το νέο ψέμα Τσίπρα και το μασάζ του "αριστερού" Τσεκαλώτου στους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε νέο αφήγημα: "Εμείς τηρήσαμε και με το παραπάνω τα συμφωνηθέντα. Να τηρήσουν και οι εταίροι μας την συμφωνία της 16ης Μάη"
Σόιμπλε: "Ούτε βήμα πίσω από την συμφωνία της 16ης Μαϊού. Καμία συζήτηση για το χρέος πριν το τέλος του ελληνικού προγράμματος".
Προχθές ο ιταλός συνάδελφος και σύντροφος του Τσεκαλώτου, "αριστερός" κι αυτός (πρώην υπέυθυνος του ΔΝΤ και για την Ελλάδα, πριν να το φέρει απευθείας ο πατροκτόνος εθνικός ολετήρας), ο κύριος Padoan, ζήτησε για το ιταλικό χρέος ένα μικρό κούρεμα 10 δις...
Εκλογές θα κάνουν στην Ιταλία θέλουν δεν θέλουν... κι ένα "αφήγημα" τους είναι χρήσιμο...
Το διευθυντήριο με τον Σόιμπλε απάντησε αρχίδια καλαβρέζικα... 'Marameocucu'¡¡¡
Έτσι ο Padoan αντιπρότεινε κι ελπίζει κάτι σαν αυτό που ΘΑ...
ΘΑ ΘΑ υπάρξει και για την αποικία Ελλάδα, όταν το αποφασίσει το 4ο Ράιχ... Να μικρύνουν οι δόσεις και τοκοχρεωλύσια, δηλαδή να πληρώνει ο ελληνικός λαός για 150-200 χρόνια και οι εδώ πουσταράδες (Αλέξης ή Κούλης, γιατί αυτό αποφασίζεται από το διευθυντήριο) να μιλήσουν για "ελάφρυνση"... Ο Αλέξης μπροστά στις εκλογές, ή ο Κούλης ως επιτυχία αφού θα μας τον αγκαταστήσει ο Αλέξης... σε διατεταγμένη υπηρεσία.


 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/06/blog-post_70.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου