Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

"εκτελώ εντολές"
...πλησιάζει πολύ επικίνδυνα η μέρα που οι πυροβολισμοί θα είναι στο ψαχνό! Το "εκτελώ εντολές" σημαίνει εντολές εξόντωσης της κοινωνίας και όποιος τις εκτελεί είναι εχθρός της!
Διάβασα πως αγρότης στην Ηλεία πυροβόλησε στον αέρα κατά συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ και τους ανάγκασε να του επανασυνδέσουν το ρεύμα που μόλις του είχαν κόψει από την κολόνα.
Μάλιστα. Προσωπικά λέω πως... να είναι ευχαριστημένοι οι ΔΕΔΔΗΕ-δες που για την ώρα τη γλυτώνουν είτε με κάποιες σφαλιάρες είτε με πυροβολισμούς στον αέρα. Γιατί πλησιάζει πολύ επικίνδυνα η μέρα που οι πυροβολισμοί θα είναι στο ψαχνό! Η κοινωνία έχει φτάσει εντελώς στα...
όρια και οι πλειστηριασμοί μαζί με τις αποκοπές ρεύματος είναι η λεπτή κόκκινη γραμμή που αν διαπεραστεί θα ξεκινήσει η αυτοδικία. Ας προσέξουν λοιπόν αυτοί που καλύπτονται πίσω από τις "εντολές που είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν" κι ας διαλέξουν στρατόπεδο: Ή αυτό της κοινωνίας ή αυτό των εχθρών της κοινωνίας. Το "εκτελώ εντολές" σημαίνει εντολές εξόντωσης της κοινωνίας και όποιος τις εκτελεί είναι εχθρός της!
Γι αυτό λοιπόν ή με την κοινωνία ή εναντίον της...με τις συνέπειες (μπαταριές) που θα ακολουθήσουν!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/