Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

EΛΕΟΣ.Ο Ζαφειροπουλος ήταν ένας απλός δικηγόρος, η κάτι άλλο; 
Μόνο η Μερκελ δεν έβγαλε ανακοίνωση για την δολοφονία του. 
Ξέρετε πόσους πολίτες έχουν «δολοφονήσει» οι δικηγόροι με τις πρακτικές τους; 
EΛΕΟΣ.


 


Ειλικρινής ερώτηση: 
γιατί έκαναν δηλώσεις οι αρχηγοί για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, μα όχι για έναν ταξιτζή που δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας;

 Δεν ήταν «αναγνωρίσιμος».

 
Πέρα από τους φίλους, το εργασιακό του περιβάλλον και την οικογένεια του, οι πάντες αγνοούσαν την ύπαρξη του.
Δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε πόλεμο ανάμεσα σε μαφιόζικες συμμορίες. Δεν είχε επιλέξει να διαθέσει τις «υπηρεσίες» του, στους εγκληματίες του «λευκού κολάρου».
Πάλευε καθημερινά για το μεροκάματο του τρόμου, πιθανότατα ανασφάλιστος και για 3-3,5 ευρώ την ώρα. Ηταν ντελιβεράς.

Οι εφημερίδες θεωρούν πλεονασμό να αναφέρουν το όνομα του. Αρκούνται σε ένα μονόστηλο:  «Υπέκυψε ο 25χρονος υπάλληλος ντελίβερι που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στόμιο Ιεράπετρας.
Η μηχανή, η οποία οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να πέσει στο οδόστρωμα και να υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο νεαρός που βρισκόταν εν ώρα εργασίας όταν συνέβη το δυστύχημα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά υπέκυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής».

Κανένας πολιτικάντης δεν δήλωσε «συγκλονισμένος» για τον θάνατο του.
Περιττή πολυτέλεια για τους τηλεπαρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων η παραμικρή αναφορά σ’ αυτό το γεγονός. Αλλωστε ένας απλός νεαρός εργάτης ήταν. Και γι’ αυτούς οι εργάτες είναι «ομιλούντα εργαλεία» και συνεπώς αναλώσιμοι.

Και ήταν μόνο 25 χρονών …
 

Βαθυ Κοκκινo