Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

ΛΟΑΤΚΙ (πισωγλέντηδες και σια) Τώρα η ομοφυλοφιλία διδάσκεται και στα μικρά παιδιά, μέσω παραμυθιών εικονογραφημένων!!!Εικονογραφημένη ομοφυλοφιλία για μικρά παιδιά…..... μια κυβέρνηση των μαφιόζων του χρήματος και του 4ου Ράιχ

Είναι δυνατόν ποτέ μια κυβέρνηση των μαφιόζων του χρήματος και του 4ου Ράιχ να ενεργεί και να λειτουργεί προς την κατεύθυνση των λαϊκών συμφερόντων, της σωστής μόρφωσης και διαπαιδαγώγησης των μαθητών, προς την κατεύθυνση της προόδου;


Φαίνεται, όμως, ότι οι «αριστεροί» της Νέας Εποχής, βλέπουν ανάποδα τα ταξικά κριτήρια.
 


Σημ. (δική μας): Η πολιτεία έχει την υποχρέωση διδασκαλίας "γνωστικών αντικειμένων"... η διαπαιδαγώγηση είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ της οικογένειας (όπως κι η επιλογή θρησκεύματος κ.λ.π.). Συνεπώς, αναζητείται δικαστής, φορέας, Σύλλογοι Γονέων και Διδασκόντων... να πουν όχι στο νέο πλανητικό ΦΑΣΙΣΜΟ!
Υπάρχουν;

* Για την εκκλησία δεν το συζητάμε... είναι στην Υπηρεσία του 4ου Ράιχ, πλήρως υποταγμένη κι εξαγορασμένη από τα "προσφυγικά" κονδύλια κι "ευρωπαϊκά προγράμματα", που πληρώνουν ΟΛΟΙ οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι και με περισσότερο ΑΙΜΑ οι Έλληνες!

Με τη χρηματοδότηση του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης προωθείται η κουλτούρα των γκέι (το σύγχρονο ιδεολόγημα της πλανητικής χρηματιστηριακής μαφίας), στα μικρά παιδιά, μέσω της καταλυτικής δύναμης της εικόνας.

Είναι η κατοχική κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων που προωθεί και χρηματοδοτεί την ομοφυλοφιλική εκπαίδευση και την εδραίωση των... νέων αυτών ιδεολογημάτων της διαστροφής στα μικρά παιδιά: Όλα αυτά που προστάζουν τα πλανητικά αφεντικά του 4ου Ράιχ και οι πολυεθνικές.


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/11/4_19.html#more