Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Η κλασική ρήση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, εδώ έχει μια αξιοπρόσεκτη εφαρμογή. 
Στην ανταποκρίτρια  θα αφιερώσω  το

«Μας αγαπάνε οι Γερμανοί σαν φίλοι ήρθανε οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλο μας »

Η κλασική ρήση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, εδώ έχει μια αξιοπρόσεκτη εφαρμογή.
 Και θα της θυμισω οτι

Και οι φούρνοι του Νταχάου του Άουσβιτς και αλλού Γερμανών έργο ήταν
Επισης της συνιστω να δει 
 Η μηχανή του χρόνου: 
Το άγνωστο πρόσωπο των δοσιλόγων  
Οι Έλληνες συνεργάτες των γερμανών δολοφόνων

 https://www.youtube.com/watch?v=TJpSG5djHOg


Τι τρέχει με την «καραντίνα» στα γερμανικά αεροδρόμια
Η δημοσιογράφος Φαίη Καραβίτη δίνει τη δική της εκδοχή για τους «στοχευμένους» ελέγχους στους Ελληνες ταξιδιώτες

Πολύ φασαρία  -κι όχι για το τίποτα- έχει γίνει τώρα τελευταία σχετικά με τους «στοχευμένους» ελέγχους που αφορούν όμως σχεδόν αποκλειστικά τους επιβάτες που προέρχονται από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πολλές καταγγελίες οι γερμανικές αρχές από τις 12 Νοεμβρίου υποχρεώνουν τα αεροπλάνα που έρχονται από την Ελλάδα να προσγειώνονται σε ειδικές εξόδους προκειμένου να ελέγξουν όλους σχεδόν τους επιβάτες. Η δικαιολογία; Υπάρχει αυξημένη προσέλευση επιβατών χωρίς θεώρηση Σένγκεν..
Σχετικά με το θέμα των «στοχευμένων ελέγχων» και την "καραντίνα" των Ελλήνων που ταξιδεύουν στην Γερμανία η έμπειρη δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Φαίη Καραβίτη γράφει στο facebook:
Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, σε ό,τι αφορά την "καραντίνα" των Ελλήνων που ταξιδεύουν στην Γερμανία.
Η ίδια η Συνθήκη Σένγκεν προβλέπει την δυνατότητα προσωρινής αναστολής της ισχύος της - για έκτακτες περιπτώσεις και σύντομο διάστημα. Η Γερμανία π.χ. είχε επαναφέρει συνοριακούς ελέγχους όταν φιλοξενούσε την Σύνοδο των G7 και παλιότερα το Μουντιάλ. Το μέτρο ίσχυε για την Ελλάδα από περυσι, αλλά εφαρμοζόταν χαλαρά. Έφτανες στο αεροδρόμιο και μετά την αποβίβαση κάποιες φορές ζητούσαν από μερικούς επιβάτες τα έγγραφά τους.
Δεν μου έχει γίνει ποτέ τετοιος έλεγχος, αλλά έχω δει να γίνεται σε οικογένειες στις οποίες π.χ. η γυναίκα φορούσε μαντίλα ή σε κάποιους με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε ανθρώπους από Αφρική, Ασία Μ. Ανατολή.
Αυτό που άλλαξε στις 12 Νοεμβρίου είναι ότι το μέτρο πλέον εφαρμόζεται πλήρως, στην αυστηρή του μορφή. Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων από Ελλάδα περνούν από αίθουσα με γκισέ ελέγχου διαβατηρίου, όπως συμβαίνει π.χ. όταν πηγαίνουμε στο Λονδίνο.
Το θέμα των Γερμανών ΔΕΝ είναι οι Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε κοινοτικοί πολίτες και δεν τους ενδιαφέρουμε. Το θέμα τους είναι οι διάφοροι άλλοι που έχουν εντοπιστεί να κυκλοφορούν στην Γερμανία - ή να προσπαθούν να μπουν στην χώρα - με ελληνικά έγγραφα, δηλαδή με πλαστά διαβατήρια. Επειδή τα κρούσματα αυξήθηκαν, οι Γερμανοί θεώρησαν ότι έπρεπε να αυστηροποιήσουν το μέτρο. Διάβημα από το ελληνικό Υπ.Εξ. δεν υπάρχει, επειδή ακριβώς το όλο ζήτημα ήταν εν γνώσει μας. Υπάρχουν κάποιες "παραστάσεις" σε Γερμανία, Βρυξέλλες κλπ. Σημειώνω ακόμη ότι αυτοί οι έλεγχοι έχουν επιβληθεί και στα χερσαία σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας. Οι δε τίτλοι του τύπου "φερόμαστε στους Ελληνες όπως σε αυτούς που έρχονται από Τουρκία ή Αίγυπτο" είναι αστείοι, αν όχι ύποπτοι. Αν έγραφαν "φερόμαστε στους Έλληνες όπως σε αυτούς που έρχονται από το ...Λονδίνο", μάλλον δεν θα ήταν τόσο sexy, ε;

 http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_379.html


Κυβέρνηση ραγιάδων Και οι φούρνοι του Νταχάου του Άουσβιτς και αλλού Γερμανών έργο ήταν.


Κατά τους Γερμανούς είμαστε ΟΛΟΙ εν δυνάμει λαθρομετανάστες.
Κυριολεκτικά, εκτός Σέγκεν η Ελλάδα
Aνυπαρξία αντίδρασης από Ελληνικής πλευράς. 
Κυβέρνηση ραγιάδων

Σε καθεστώς «ειδικής εποπτείας» συστηματοποίηση των ελέγχων για τους Έλληνες πολίτες που  ταξιδέuουν αεροπορικώς 

Οι Έλληνες σε πολίτες ειναι «δεύτερης κατηγορίας» του χώρου Σένγκεν από τη Γερμανία

 τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ένα "ταξιδιωτικό μποϋκοταζ" στην Γερμανία δεν θα έβλαπτε. Υπάρχουν τόσα ωραία μέρη στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του κόσμου να επισκεφτείτε!  


Και οι φούρνοι του Νταχάου του Άουσβιτς  και αλλού Γερμανών έργο ήταν.

Ευχόμαστε καλή «διασκέδαση» στους Έλληνες επισκέπτες της Γερμανίας υπενθυμίζοντάς την ιστορική παράδοση που διαθέτουν οι Γερμανοί σε ανακριτικές μεθόδους. http://alfazita.blogspot.gr/2017/11/blog-post_16.html