Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Χούντα Τσίπρα. Η Ελλάδα γυρίζει σε σκοτεινές εποχέςΗ «Αριστερά» της Παρακμής


Κατέβασε τροπολογία που φέρνει φυλακή σε όσους εμποδίζουν πλειστηριασμούς

 
Στιγμές επταετίας θα ζούμε στα Ειρηνοδικεία.....
Ο αλήτης που βρωμίζει το όνομα της αριστεράς, κατέβασε τροπολογία που προβλέπει φυλάκιση σε όποιον παρεμποδίζει πλειστηριασμούς.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ


Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης.
Με την ίδια τροπολογία τιμωρείται με τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ποινές (φυλάκιση 6 ή 3 μηνών κατ΄ελάχιστο όριο, κατά περίπτωση), όποιος εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας η διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή αυτών.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, οι ρυθμίσεις αυτές υπαγορεύονται από λόγους υπέρτερου δημοσιονομικού και δημοσίου συμφέροντος που αποσκοπούν αφενός στη στήριξη και προστασία της εθνικής οικονομίας μέσω της ακώλυτης διενέργειας των πλειστηριασμών ως μέσον ενίσχυσης της ρευστότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος και αποφυγής ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αφετέρου στην εξασφάλιση της έννομης προστασίας των συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς ως υπάλληλοι αυτών.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας στη Βουλή.

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_641.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου