Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

«αναδιάρθρωση των συνόρων Ελλάδας-Αλβανίας» Με το καντάρι ζυγίζουν και ξεπουλάνε κομμάτι – κομμάτι την Ελλάδα... .Ο επίτροπος Χαν ανησυχεί για το αν η κοινωνία είναι έτοιμη για αλλαγή των συνόρων Ελλάδας-Αλβανίας και απαιτεί αλλαγές στην νοοτροπία μας.

Εσείς τι λέτε, είμαστε έτοιμοι;

https://t.co/9zW7WeQuFc

Συνταγματολόγος Κασιμάτης:

 Χρέος του κάθε Έλληνα η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος!


JohannesHahnPortrait.jpgΓιοχάνες Χαν.

Μιλώντας για την ανάγκη επίτευξης συμφωνιών στα Βαλκάνια, με αφορμή και τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Χαν έκανε λόγο για 
«αναδιάρθρωση των συνόρων Ελλάδας- Αλβανίας».

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του σε think tank, ο Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης της Ε.Ε. αναφέρθηκε στη διευθέτηση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων και μίλησε και για την προετοιμαζόμενη συμφωνία Αθήνας - Τιράνων.

«...εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας - Αλβανίας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων, κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες............. 

 Φωτογραφία του χρήστη Simple Man.
Σε λιγο θα βγαλουν στα καναλια την Αυλωνιτου να τσιριζει "δωσαμε τα Γιαννενα γιατι ηταν φασιστικα" ..Μελανσόν για Τσίπρα:
 «Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής»

 

Αναγνωρίζουμε Μακεδονικό Έθνος, Αναγνωρίζουμε Μακεδονική Γλώσσα, "διαπραγματευόμαστε" τη Βόρειο Ήπειρο και "τσάμηδες", πουλάμε με "διζωνικές" κι "ομοσπονδίες" την Κύπρο μας, συζητάμε το Αιγαίο μας ως "θάλασσα συνεργασίας", γίναμε η μοναδική επίσημη αποθήκη λαθρομεταναστών και φονιάδων τζιχαντιστών, υποθηκεύτηκε η πατρίδα μας για 99 χρόνια... τώρα -μετά το εμπάργκο εναντίον της Συρίας, της Ρωσίας και του Ιράν- βάλαμε στο "κάδρο" τον Πούτιν με Απέλαση Ρώσων διπλωματών!