Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

μουλάρια ψευτοϊδεολόγοι ψευτοσοσιαλιστές

E ναι! γιατι στον "σοσιαλιστικο παραδεισο" του ελλαδισταν, το ΙΧ ειναι του καπιταλιστη σατανα, δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης για πολιτες που ζουν στον 21ο αιωνα! Οπως βεβαια και το σπιτι! Δεν ειναι ειδος πρωτης και ανθρωπιστικής αναγκης στέγασης μιας οικογένειας, ειναι τεκμήριο! Ειναι αντίθετο στα χαρακτηριστικά των χαμηλών τάξεων, έτσι όπως τα επιβάλλει η εξουσία,να έχει σπίτι ο εργάτης, γιαυτό καλά κάνει και του το παιρνει η τράπεζα που ταξικά πάλι , για τους ψευτοσοσιαλιστες, δικαιούται να έχει 100.000.000 σπίτια!


Γι'αυτο και μεσω αυτης της ψευτοϊδεολογικης ΜΑΛ@ΚΙΑΣ εχουν αποδεχτει οι πολιτες ενα καρο παρανομες φορολογησεις, τελη κυκλοφοριας, διοδια, φορους βενζινης, τεκμηρια, αντικειμενικα κριτηρια που εχουν καταστήσει την κατοχή και χρήση ενός αυτοκινήτου ασύμφορη για εναν μισθωτό ή μια μέση οικογένεια! Και πρεπει να ειμαστε η μονη χωρα στον πλανητη που οι πολιτες της ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ να θεωρειται φορολογική παράβαση η κατοχή ενός αυτοκινήτου! Πρόσφατα ήμουν στη Λευκάδα που έχει γεμίσει Βαλκάνιους τουρίστες (ναι αυτους με τους μισθούς των 500 ευρω που τελικά είναι πολύ πιο πλούσιοι από τον μέσο Έλληνα) που ήρθαν οδικώς με τις ολοκαίνουριες κουρσάρες τους των 3000+ κυβικών υπερ λουξ, και τις πάρκαραν ανάμεσα στα παναρχαια τσικουετσέντο και σταρλετακια των 1000 κυβικών των ντοπιων!
Να πηγαίνετε λοιπόν με τα μουλάρια ψευτοϊδεολόγοι ψευτοσοσιαλιστές ελληνάρες μου,απλά να προσέχετε μη μπαίνετε μπροστά στις 600αρες μερσεντέ των υπουργών που θα έρχονται να σας βρίζουν επειδή σας κάψανε!

 https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1378888/eforia-asumfora-ta-ix-gia-ta-xamila-eisodimata


Πρωϊνος Χαφιες